FUCK THIS SHIT

hade precis skrivit vääärsta långa kapitlet som jag var supernöjd med. Skulle bara föra in bilder men råkade klicka fel på cp skit nya blogg.se designen och kom istället till "översikt" Nu är allt borta. FUCK ALLT. ÅÅÅÅH JAG GRÅTER. JAG ORKAR INTE MED ÅH SKA FAN ANMÄLA BLOGG.SE VARFÖR I HELVETET STÅR DET "SPARAT" NÄR DET INTE ENS ÄR DET. nej nu ska jag få ut min ilska på något. förlåt blir inget kapitel. får se när jag orkar skriva. är äckligt less på allt som har med blogg att göra. förlåt.

del 26 - shopping

- i'm so sorry I really am if you just let me explain. viskade jag mot hennes öra. Hon kramade mig hårdare och jag kände att hon skakade på huvudet.

- you're here now. And that's all that matters. Hon släppte mig ur kramen och kollade in mig i ögonen. Jag pussade hennes blöta panna innan jag tog ett grepp runt hennes midja och lyfte upp henne från bänken. Hon skrattade åt mig när jag bärde henne mot min bil.
Vi åkte mot min lägenhet istället för resturangen. Vi fick ta det någon annan dag för jag kände att det inte riktigt var rätt tillfälle till att äta på en fin resturang. Jag svände in vid huset och vi gick ut ur bilen. Jag gav henne återigen en kram innan jag öppnade dörren åt henne.


 

Jennifers perspektiv
Jag klev innanför dörren och satte mig ned på huk för att ta av mig mina klackskor som var helt fastklibbade mot mina fötter. Jag höll i Harrys ben medans jag tog i för att rycka bort de från fötterna. När de var av reste jag mig upp och kollade in i Harrys ögon, jag såg hur ledsen han var. Han såg helt förkrossad ut.

 

- Harry, don't worry. i'm with you now so everything is fine.

 

- how can you not be mad? what kind of girl are you? sa han och himlade lite med ögonen. Jag log stort mot honom och svarade:

 

- The best one ever! 

 

Han skrattade lite åt mig och gav mig en puss på pannan innan han försvann in i sitt sovrum. Jag följde efter och ställde mig vid dörrkarmen. Jag kollade på honom när han letade runt i garderoben. Det var nästan så att han hade lika mycket kläder som mig. Harry vände sig om mot mig och kastade ett par mjukisbyxor och ett linne på mig som jag tacksamt tog emot. Jag vände mig om och gick mot badrummet. Jag tog av mig klänningen och vred ur den i dushen innan jag hängde den på badkares kanten. Den droppade massor så det kändes bäst att lägga den där. Jag öppnade dörren för att gå ut och innan jag han reagera placerades ett par läppar på mina. Harry tog händerna på mina lår och tryckte mig upp mot honom och gjorde en gest om att jag skulle hoppa. Jag hoppade försiktigt upp och krokade mina ben runt Harrys höfter.Han fortsatte kyssa mig tills när jag helt utan förvarning drog ifrån mitt ansikte från honom och kollade busig på honom. Han kollade chockat på mig.

 

- I'm hungry Harry... sa jag och log stort. Han skrattade lite åt mig och började gå mot köket, han bar mig förtfarande men släppte ned mig på köksbordet. Han vände sig mot kylskåpet och öppnade det. Efter en liten suck vände han sig mot mig.

 

- Do you wanna go and shop with me? We have nothing home. Han log lite snett och tog sina armar om mig. Jag nickade och gav honom en kyss. Den höll på ganska länge men den var fin på något sätt.

 

- AOTCH! utbrast jag och släppte taget om hans läppar. Harry kollade oförstående på mig och hans ögon blev stora.

 

- you bit me! Sa jag chockat men flinade lite samtidigt.

 

- Oh i did!? i'm so sorry! sa han och kollade fortfarande chockat på mig. Jag flinade lite innan jag hoppade ner från köksbordet och började gå mot dörren. Jag stönade högt när jag kom på att jag inte hade några skor.

 

- wow you almost turn me on. sa Harry retsamt. What's wrong?

 

- I got no shoes, svarade jag utan att vända mig om. Jag gick istället fram till dörren och lutade mig mot den. Jag fick strunta i skor. Affären låg ju precis runt hörnet så det var inte hela världen.

 

-I'm not letting you go out without shoes. sa han och gav mig en fundersam blick. You can borrow some of mine. Sa han samtidigt som han började sätta på sig sina converse.

 

- I can't have your shoes. But it's okey! sa jag och ryckte upp dörren direkt när han var klar för att han inte skulle kunna säga emot. Han suckade men verkade ha gett upp.
Precis när jag skulle öppna portdörren kände jag två starka armar om mig. Jag gjorde ifrån mig ett litet tjut när Harry lyfte upp mig så jag satt på hans axlar.

 

- I'M GOING TO DIE HARRY sa jag skräckslaget. Min balans var inte den bästa.

 

- nooo, then i'll save you! Sa Harry glatt och började gå. Det regnade fortfarande så Harry började öka takten vilket bad mig nästan en hjärtinfark. Jag trodde verkligen att jag skulle ramla ner men när vi väl var utanför affären var jag fortfarande vid liv uppe på Harrys axlar.

**

- HARRY! WE NEED NUTELLA! utbrast jag plötsligt. Harry kollade på mig konstigt men nickade sedan.

 

- sure but you're coming with me to the gym tomorrow! By the way I have no idea where that is. sa han. JAg himlade med ögonen och gick fram till en kille jag såg stå några meter bort. 

 

Harrys perspektiv
Jennifer gick bort mot någon man innan jag ens hunnit blinka. Jag stod kvar där jag stod och väntade på henne där. Hon tog onödigt lång tid på sig och när hon la en hand på hans axel och skrattade brast det för mig. Jag gick argt mot de.


CLIFFHANGER! vad kommer hända nu dååååå? KOMMENTERA / Lisa


del 25 - i love people who smile while it's raining

OBS: minst fyra kommentarer till nästa

- i'm going to a school party. would you like to help me with my hair? sa hon lite blygt.

Jag sken genast upp. Ändå sen jag lämnat frid hade jag inte haft någons hår att leka med så detta ville jag gärna göra. Jag följde med Henne till badrummet. Hon hade långt ljust vackert hår så jag bestämmde mig för att göra en vattenfallsfläta och locka resten av håret. Hon log tacksamt mot mig när jag var klar. Sedan gick hon mot dörren och vinkade hejdå till mig.





Harry och jag hade bestämt att vi skulle gå på en dejt. Och efter det skulle vi sova honom. Han berättade inte vad vi skulle göra bara att jag skulle klä mig fint. Jag hade inte hört något från Harry på hela dagen. Men jag antog att det var något med att det skulle bli mer spännande så jag struntade i det och gick till mitt rum och började gör mig iordning.

Jag gick in i min stora garderob och bestämde mig för att välja någon av klänningarna Camille köpt. Jag velade mellan två olika klänningar, en gråbrun kort känning med en öppen rygg eller tajt åtsittande beige klänning. Efter att länge funderat valde jag den brungråa för det kändes som att den skulle passa in bättre till denna kväll. Jag kollade bland mina klackskor och min blick drogs direkt till ett par enkla men snygga svarta skor. De skulle bli perfekta. Jag sminkade mig ganska enkelt med en guldig ögonskugga och eyeliner. Jag var nöjd med hur det blev och jag reste mig från stolen för att hämta upp några toffsar och hårspännen.Jag gjorde en inbakad fläta i luggen och satte upp håret i en snygg bulle. Nöjt gick jag från mitt rum och gick ner till hallen. Jag kollade mig en sista gång i speleln och rättade till en hårslinga som landat fel innan jag öppnade dörren och gick ut.

klockan var 8 minuter över sex och Harry var nu 8 minuter sen. Jag gjorde en tyst suck och drog benen närmare brösten där jag satt på bänken.
Jag kollade återigen på klockan som visade 18.37. Jag kollade igenom min inkorg för att se om Harry skickat ett sms. Men det var tomt. Jag klickade upp honom och tvekade lite innan jag klickade på ring. Jag kom till telefonsvararen och hårt tröck jag på lägg på. Ett stort täcke av moln hade lagt sig över himlen och jag kände hur jag smått började hacka tänder. Jag kände en regndroppe slå hårt mot min bara arm. Jag kollade ut mot parken jag satt i och såg nu regndropparna bli flera. Människorna som gått innan ökade nu tempot och skyndade sig för att söka skydd från regnet. en timme och 14 minuter sen. Regndropparna blev större och flera och jag behövde inte vänta länge innan hela jag var genomblöt. Det började droppa från mitt ansikte men jag kunde inte resa mig. Det var som om mina fötter inte fungerade utan jag bara satt kvar på bänken och såg alla människor springa förbi.

random människa från parkens perspektiv
Jag såg en flicka sitta på en av bänkarna. Hon rörde sig inte ur fläcken. Hon försökte inte undvika regnet. Hon verkade knappt reagera på att det regnade. Plötsligt såg jag hur hon började le. Leendet visade inga känslor. Det var ett stelt leende. Som om hon döljde något. Mycket riktigt. Minuten efter hon började le såg jag hur allting brast i henne. Hon började gråta och lutade huvudet mot hennes knän. Jag kunde höra hur hon grät trots att jag stod flera meter därifrån. Sakta började jag gå åt hennes håll.

- i'm sorry miss. How are you feeling love? frågade jag henne. Hon vände upp blicken mot mig och hon var helt svart i ansiktet. Smink överallt. Jag såg att hon försökte få fram ett leende. Men det var som att det inte gick. Hon kollade ner på sina händer och jag stod kvar och log mot henne.

- why are a beautiful girl like you sitting here in the rain crying? frågade jag och hoppades på svar denna gång. hon öppnade munnen men stängde den snabbt.

- I was going to meet a friend of mine. But he is a bit late. svarade hon och log. Jag nickade vänligt mot henne. Hon drog handen på sin kind och kollade på den. Hon la märke till att hon hade smink i hela ansiktet.

- do i look terrible? sa hon och flinade lite försiktigt

- A bit funny. But you still look lovely. svarade jag henne. Jag kände en hand på min axel och jag vände mig om. Där stod en kille i ungefär samma ålder som flickan och kollade på mig och sedan på flickan.

- thanks I can take it from here. Sa han och log vänligt. Jag kollade på flickan innan jag nickade och vände mig sedan om och gick därifrån.

Harrys perspektiv:

Jag kastade mig in i bilen. Det hade blivit försenat i studion och min mobil låg hemma. Jag hade inte på något sätt kunna säga till Jennifer att jag var sen. 'du är en hemsk människa' hördes om och om igen i mitt huvud när jag tryckte på gasen för att åka mot parken där vi skulle mötas. Jag hoppades på allt att hon skulle vara kvar. Och att hon inte skulle hata mig.
När jag kom till parken såg henne. Hon satt helt genomblöt på parkbänken och log mot någon. Bredvid henne stod en kille och pratade. Jag gick fram och pratade med killen och gick sedan raka vägen till Jennifer. Jag gjorde en chansning och gav henne en kram. Hon kramade mig tillbaka.

- i'm so sorry I really am if you just let me explain. viskade jag mot hennes öra. Hon kramade mig hårdare och jag kände att hon skakade på huvudet.

- you're here now. And that's all that matters. Hon släppte mig ur kramen och kollade in mig i ögonen. Jag pussade hennes blöta panna innan jag tog ett grepp runt hennes midja och lyfte upp henne från bänken. Hon skrattade åt mig när jag bärde henne mot min bil.
Vi åkte mot min lägenhet istället för resturangen. Vi fick ta det någon annan dag för jag kände att det inte riktigt var rätt tillfälle till att äta på en fin resturang. Jag svände in vid huset och vi gick ut ur bilen. Jag gav henne återigen en kram innan jag öppnade dörren åt henne.
KOLLA EN DEEEL! jag gjorde det! hihi. minst fyra kommentarer till nästa kom ihåg det!

- inget kapitel -

Hej! jag kom igår fram till det att ifall det ska komma något inlägg så är det helt upp till mig. Lovisa är på något hästläger och Malin har typ tagit paus. Själv så ska jag jobba varje dag fram till nästa torsdag, Men jag ska försöka skriva ett kapitel idag eller imorgon iallafall!

Någon annan som ska kolla på england-sverige idag? Jag är inte fotbolls inresserad men ska helt klart se. Nu hoppas jag vi vinner så killarna förstår hur grymma sverige är! hahah

Lisa.xx

del 24 - bad dreams

harrys perspektiv
Jag gillar verkligen den här tjejen. Jennifer gör mig lycklig hela tiden. Jag har aldrig mött någon som henne förut, Jag vill bara krama och pussa henne varje sekund. Vi hade umgåtts väldigt mycket nu och vi kysser varandra hela tiden. Betyder det att vi är ihop? Jag vet inte hur hon känner men jag vill verkligen det. Jag ska samla mod och fråga henne. Jag vill att hon ska vara min och ingen annans. Bara min.

Jennifers perspektiv
Jag visste inte riktigt hur det låg till mellan mig och Harry. Jag ville att han skulle bli bara min. att det skulle vara vi. Men tänk om han inte kände detsamma? Tänk om jag bara var en av hans tjejer? Men Harry var väl inte sån? Varje gång jag ser honom så vill jag bara hoppa upp och ner och tjuta av lycka. Jag var tvungen att prata med Harry om detta. Imorgon skulle det ske.
Jag låg länge i sängen och funderade tills mina ögonlock blev tyngre och tyngre och jag somnade.

- Jag gillar dig Harry. Jag tror jag är kär i dig. sa jag till honom. Efter att han inte sagt något på några sekunder kollade jag upp och mötte hans blick. Jag såg ingenting. Hans blick var tom och han var varken glad eller lycklig. Jag kunde inte läsa av honom alls. Min puls började höjas och mina ben började darra. Varför svarade han inte? Jag kollade ner i marken igen men reagerade när Harry sakta började backa ifrån mig innan han vänte på sig och gick fram till en otroligt snygg tjej. Han tog hennes hand och gav henne en kyss. Han kollade snabbt bak mot mig och mötte min blick. Han kollade på mig i något som kände som år.

- Du tog för lång tid på dig. sa han försiktigt.

Han vände sig sakta om och jag såg honom försvinna. Mina ben vek sig och jag föll ner på marken. Den hårda asfalten smällde hårt mot min kropp när jag föll. Men ingen smärta kunde göra ondare än det han nyss sagt till mig. "du tog för lång tid på dig" orden upprepades i mitt huvud. Allt jag kunde se var Harrys ansikte. Jag hade aldrig fått mitt hjärta krossat. Jag hade aldrig trott att det skulle göra så ont. Plötsligt började alla citaten om hur ont det gjorde bli rimliga. JAg kände någon ruska om mig. Jag hörde Harrys röst. Var han tillbaka igen?

Jag slog upp ögonen och Harry gav mig en varm kram.

- are you okey?!

Mina tårar bara rann. Av både glädje och sorg. Det där var den värsta drömmen jag haft. Harry lyfte upp mig så jah nu var lutas mot hans bröst medans han sakta strök mig på ryggen och försökte tysta mig. " i'm in love with you Harry." Viskade jag sakta och tyst mot hans bröst. Han släppte greppet om mig och kollade nu djupt in i mina ögon. Han hade hört vad jag sagt.

- What did you just say? Sa han och jag såg att ett leende smög sig upp till hans läppar.

Jag tog ett djupt andetag och upprepade de jag sagt. Jag släppte ögonkontakten och viskade.

- i'm in love with you Harry.

Han tog handen under min haka och lyfte sakta upp den så kan kollade in i mina ögon.

- I am in love with you too. sa han och närmade mig med hans huvud. Han kysste mig länge. Inga tungor utan bara en kärleksfull kyss som betöd mer än 1000 ord. Jag log när hans läppar släppte mina. Han var kär i mig. Och jag avr kär i honom. Kunde det bli mycket bättre? Jag la mig sakna ner igen och slöt ögonen. Jag kände hur Harry låt och tittade på mig. Men det gjorde mig ingenting. I just denna sekund kunde jag inte vara mycket lyckligare. Ingenting kunde få mig ledsen nu. När jag vaknade upp nästa morgon hade Harry gjort iordning frukost till mig. Och på sängen låg hans stora stickade tröja. Jag tog på mig den och gick mot köket. Han gav mig en mysig kram innan vi satte oss vid bordet.

Tre dagar hade gått utan att jag och Harry hade träffats. Jag hade tagit hand om Jacob och när Harry var på signeringar och i studion. Det fick mig verkligen att sakna honom. Trots att vi pratade varje dag över telefon och så gott som smsade varandra var femte minut. Varenda litet sms fick mig att skina upp och bli lycklig. Jag förstod inte riktigt hur vissa förlållanden kunde hålla när mobiler inte fanns. Kanske var det bra att vara ifrån varandra? Men jag ville inte vara ifrån Harry. Jag ville vara med honom varje timma på dygnet. Men mobilen fick funka bra i dagsläget. Det var två dgar tills jag skulle få träffa Harry. Jaghade redan pratat med camille och hon har gett mig tillåtelse till att stanna där över helgen. Jag hade allt tur osm fick bo hos en sån bra familj. Det hade kunnat bli en hemsk familj som utnyttjar ungdomarna. Ändå kom jag hit. hade inte kunnat hitta någon mycket bättre. Jag avbröts i mina tankar av att Lindsey kom in i vardagsrummet.

- i'm going to a school party. would you like to help me with my hair? sa hon lite blygt.

Jag sken genast upp. Ändå sen jag lämnat frid hade jag inte haft någons hår att leka med så detta ville jag gärna göra. Jag följde med Henne till badrummet. Hon hade långt ljust vackert hår så jag bestämmde mig för att göra en vattenfallsfläta och locka resten av håret. Hon log tacksamt mot mig när jag var klar. Sedan gick hon mot dörren och vinkade hejdå till mig.

så! här har ni er ett inlägg! kom ihåg nu att visa hur grymma ni är och kommentera så lovar jag att nästa kommer snabbare :) / Lisa x

uppdateringen

Hej hallå kära ni! Jag vet att uppdateringen verkligen inte varit på topp. Men jag var sjuk hela förra veckan så jag kunde inte skriv tyvärr :( Jag har helt otroligt dålig samvete för det men nu har jag sommarlov och ska se till så det kommer några delar i veckan. Har dock fått ett jobb men förhoppningsvis har jag kvällarna lediga :) Ska sätta mig ner nu och skriva ett kapitel hade jag tänkt!

Förresten så drev jag en fanfic om Ulrik Munther innan denna, och den hade runt 20 besökare varje dag, liksom denna. Fast där kommenterade mer än hälften på varje kapitel! visa hur grymma ni directioners är och kommentera lika mycket ni? går på sekunden och desto fler kommentarer desto snabbare kapitel! tack för mig! x / Lisa


del 23 - pictures

Filmen började och jag och Harry drack vårat te och åt muffinsarna. Dom var faktiskt ganska goda även om dom hade blivit lite brända. Jag kände att han sneglade på mig lite då och då och varje gång våra blickar möttes tittade jag generat bort. Jag tror både han och jag var lite besvikna över att bli avbrutna när äggklockan ringde och just nu visste vi inte riktigt hur vi skulle beté oss men just nu nöjde jag mig bara med att få luta mitt huvud mot hans axel och känna hur han höll om mig och smekte mig på armen då och då och bara känna trygghet. Jag kände mig trygg när jag var med Harry och jag villa bara stanna i hans famn för alltid. Jag kände hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut somnade jag med ett leende på läpparna.
Jag vaknade av att jag hörde duns i hela huset, innan jag visste ordet av det hörde jag Louis ropa och strax efter det for dörren till harrys rum upp.

- HARRY HOW DID IT GO YESTER.....day. Han stannade upp i sin mening när han såg mig sitta upp i sängen helt nyvaken. Han log retsamt.

- pretty good i guess.... han skrattade åt mig och gick ut ur rummet. Jag bara satt där och skämdes över det som nyss hänt. Jag la mig ned i sängen och drog täcket över huvudet. Jag hörde små skrockande bredvid mig. Jag lyfte bort täcket och blåste bort håret från mitt ansikte.

- what? sa jag och försökte låta sur.

- you're cute when you're ashamed.

- i'm soooo not ashamed!

Han bara flinade åt mig innan han lyfte bort en hårslinga som ramlat ner i mitt ansikte. Han böjde sig fram för att kyssa mig men jag backade undan. Han kollade chockat på mig.

- my morning breath is terrible. försvarade jag mig med. Han himlade med ögonen och böjde sig återigen fram för att kyssa mig. Och jag backade åter igen undan.

- Sorry. But you really don't want to kiss me right now..

- yes i do! sa harry och låtsades vara sur när han ännu en gång gjorde ett försök till att kyssa mig. Jag backade men tydligen var inte sängen mycket större så jag höll på att ramla ner, jag tog tag i Harry i hopp om att jag inte skulle ramla ned men det gjorde bara saken värre för Harry flög ned han med och ramlade rakt på mig. Jag gav ifrån mig ett högljutt stön och Harry skrattade. Nu tog han sin chans och kysste mig.

- HEEEY! utbrast jag och gjorde en ledsen min. Han skrattade åt mig.

- that wasen't so bad! Jag himlade med ögonen och puttade bort Harry och reste mig upp. Jag hade dagen innan fått låna en t-shirt av Harry att sova i så jag gick fram till min väska som stog vid hans byrå och tog på mig mina kläder. Harry tittade på mig hela tiden men det gjorde mig inte så mycket. När jag var klar vände jag mig mot Harry.

- are you going to eat breakfast in that? Han nickade och tog min hand när vi gick mot köket. Jag kollade ned på den och log. Det kändes så bra att ha hans hand i min.

Louis satt vid bordet när vi kom in i köket och log stort mot oss. Jag släppte Harrys hand och satte mig på stolen framför Louis. Harry satte sig på stolen bredvis mig och tog bram brödet och gav till mig. Vi gjorde iordning frukosten under tystnad. Men det var en skön tystnad. När jag och Harry började äta kände jag att han la handen på mitt lår. Jag kollade ner på hans han och log. När jag kollade upp igen kollade Louis på mig med chockade stora ögon.

- what....? frågade jag och förstod ingenting. Han reste sig upp fortfarande med ögonen uppspärrade på mig och Harry. Sen gick han ut ur rummet. Jag vänta mig mot Harry men innan jag han fråga honom sa han.

- You just watched down in your crotch and smiled. What do you think he think? sa harry och flinade åt mig.

- oh! no! nononoooo! sa jag och kollade åt håller Louis hade försvinnit ifrån. Jag begravde huvudet i händerna och ville bara dö av skam. Harry satt och skrattade massor åt mig.


- I KNOW WHAT WE CAN DO! utbrast Harry efter att både han och jag länge funderat på vad vi skulle göra. Hon sprang in i sitt rum och kom tillbaka en minut senare med en systemkamera.

- we can take couple pictureees! I wanted to do that since I got this camera! Jag himlade med ögonen och nickade. Jag kunde inte neka honom eftersom han var så exalterad. 

Jag var oseriös på de flesta bilderna men Harry skulle absolut vara seriöst och jätte gullig. Han ville "ha bilder på oss tillsammans" och han skulle jämt kramas,pussas eller göra något gulligt med mig på varje bild. Jag älskade det. Men att fastna bra på bild var inte min starka sida.

harrys perspektiv
Jag gillar verkligen den här tjejen. Jennifer gör mig lycklig hela tiden. Jag har aldrig mött någon som henne förut, Jag vill bara krama och pussa henne varje sekund. Vi hade umgåtts väldigt mycket nu och vi kysser varandra hela tiden. Betyder det att vi är ihop? Jag vet inte hur hon känner men jag vill verkligen det. Jag ska samla mod och fråga henne. Jag vill att hon ska vara min och ingen annans. Bara min.

tråkigt kapitel men jag är trött och har inte så mycket inspiration. haha, vad vill ni ska hända? / Lisa

RSS 2.0