del 17 - bowling

Harrys perspektiv

Hon gick snabbt ut genom dörren och jag hörde att hon sprang ner för trapporna. Efter ett tag gick jag in till killarna igen med ett leende på läpparna och satte mig i soffan.

- What did you do out there? frågade Louis och log.

- Grow up, sa jag och kastade en kudde på honom. Alla fortsatte titta på filmen men jag kunde inte koncentrera mig för jag hade mina tankar på annat. Hon hade sett så lugn ut när hon sov mot min axel. Jag hade inte vågat röra på mig ifall hon skulle vakna. Det var något speciellt med henne och jag kunde inte tänka på hennes leende. She got that one thing.
  
 

Jag vaknade av att väckarklockan ringde och jag kände att solen sken in genom fönstret. Jag kollade på klockan och såg att den var 07.00. Jag stäckte på mig innan jag gick upp och vidare till garderoben. Jag tog fram ett par jeans shorts och ett vitt linne och över det tog jag en röd-och blårutig skjorta. När jag hade klätt på mig gick jag ner till köket där Camille satt och drack kaffe och läste morgon tidningen.

-Good morning! sa jag till henne och hon tittade upp.

- Good morning, have you slept well?

- Yes, very good. So what should I do today? frågade jag henne innan jag tog fram en kopp och hällde upp kaffe i den.

- Well, I´m going to be home in the morning but then I will go back to work. I will also show you for example how you start the washing machine, where we keep the vaccumer and stuf like that. Shall we get started? svarade hon.

Och när vi hade druckigt klart vårat kaffe visade hon mig runt i hela huset. Hon visade var alla städgrejer var, var alla Jacobs grejer var som t.ex. blöjor, nappflaska, leksaker m.m. När vi var klara så var klockan 07.30 och det var dags att väcka Lindsey. Eftersom hon börjar skolan kl 9. Vi gick in i hennes rum och Camille gick fram till Lindseys säng. 

- Honey, it´s time to get up now, sa hon och strök Lindsey försiktigt på armen.

- Yeah yeah, I´m awake now. svarade hon. 

Medans Lindsey "vaknade" gick jag ner till köket och började göra en pankakssmet och började steka dom. När jag var klar kom Lindsey in i köket och efter henne kom Camille med Jacob på armen.

- Here you go, sa jag till Lindsey som redan satt vid bordet och ställde fram pankakorna på bordet tillsammans med sylt, socker och honung. JAg ställde även fram ett glas och fyllde det med mjölk. 

- Jennifer, can you change Jacob´s diaper because I need to get ready for work? frågade Camille mig och jag nickade. Hon lämnade över Jacob till mig och sen gick jag till badrummet på nedervåningen medans hon gick till andra våningen för att göra sig i ordning. 

- Okey done, sa jag och lyfte upp Jacob på höften. När jag hade städat undan i badrummet gick jag och Jacob ut till köket dör Lindsey satt. 

- Are you done? frågade jag henne och hon nickade. Jag satte ner Jacob i barnstolen och började sedan att plocka undan frukosten.

- I´m going up to get ready, sa Lindsey och gick upp. När hon väl kom ner hade hon på sig ett par ljusa jeans och en röd T-shirt. Och klockan var 08.30.

Innan Camille hade gått så sa hon att skolan bara låg 15-20 min härifrån så vi kunde gå dit. Vi tog på oss skor och jag satte Jacob i vagnen och sedan gick vi ut. Det gick fort att gå i det fina vädret. Vi gick på trottoaren och runt omkring oss var det massor med gröna växter och himlen var knallblå utan några moln. Efter ca 15 min kom vi fram till en stor gul byggnad och det var massor med barn som gick in genom dom stora dörrarna. Det var tydligen skolan.

- When do you quit school today? frågade jag henne. So I know when you get home.

- At 15.20, so I´ll be home around cuarter to four, svarade hon. I have to go now, bye!

- Bye! 

När jag såg att hon hade gått in vände jag på vagnen och började gå. Jag visste inte riktigt var jag skulle gå men jag kännde för en liten promenad och Jacob verkade inte ha något emot det. Men tillslut kom jag till en stor park. Det var inte så mycket folk där så jag kunde utan problem gå med mig stora vagn. Plötsligt såg jag två personer komma emot mig och mitt ansikte sprack upp i ett leende. Det var Harry och Liam som kom emot mig.

- Hey! sa jag.

- Hi, svarade dom i kör. Who is this little cute boy? fortsatte Harry och satte sig på huk framför vagnen.

- This is Jacob, he lives in the family I´m taking care of. We are out on a walk. 

- Well hello there Jacob. My name is Harry and this is Liam, sa Harry och pekade på Liam som nu också satt på huk bredvid Harry. Jag skrattade lite åt honom för det låter så roligt när man pratar med en bebis. Rösten blir så ljus och barnslig då.

- We are glad that we found you because we want to ask you if you want to play bowling with us some day this week? frågade Liam.

- Well I´m cind off busy this week but on Friday mabye? I´m free then, svarade jag.

- That sounds great! We have to go now but I´ll text you with some more details? frågade Harry och jag nickade. Vi kramade om varandra och sa hejdå. Sedan gick vi hem. Gud vad jag kommer att skämma ut mig på fredag, jag kan ju inte bowla alls!
Hej, jag är inte alls nöjd med det här kapitlet men jag har ingen fantasi idag så det får bli så här.
- Malin xx


gulliga personer
Postat av: Alina

Jätte bra!! Längtar till nästa del :D

2012-05-21 @ 22:33:22
URL: http://alinabergkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0