del 16 - One thing

Jennifers perspektiv

- It was nice to meet you but i really gotta go now. sa jag bara för att jag ville där ifrån. Jag hade inget att göra egentligen. Men det var obekvämt att snacka med Zayn eftersom han tjatade på att jag skulle träffa Harry.

- But.. han stannade mitt i meningen, som om han funderade på vad han skulle säga. Please meet me here tonight?
Jag suckade. Nej det vill jag inte. Jag vill vara hemma och njuta av mitt nya liv. Men jag kände absolut ingen i London förutom de jag bodde hos.

- sure. when? Han sken upp och svarade snabbt.

- 6 o'clock? Jag nickade till svar och gjorde sen en liten vinkning innan jag vände mig om och började gå hemmåt.
 
 
Jag stod och kollade in i garderoben och undrade vad jag skulle ha på mig. Ska jag ta av mina kläder eller av dom som Camille hade köpt? Ska jag vara finklädd eller bara vanliga kläder? Tillslut bestämde jag mig för att ta ett par ljusa jeans och ett stickat linne med ett vitt linne under. Jag såg även att Camille hade köpt en kort skinjacka som jag sedan tog på mig och till det tog jag några armband. Jag gick ut till mig säng och tog upp min telefon som jag hade lagt på sängen när jag kom hem. Jag kollade på klockan och såg att den redan var 17.35, jag tog en snabb titt i spegeln men jag orkade inte göra något särskillt med håret så jag lät det vara lite skälv vågit. Jag tog mina låga vita converse och sprang ner. När jag var nere i hallen tog jag snabbt på mig dom och roppade till camille som stod i köket:

- I´m going out for a while!

- Okey, have fun! Just be back at eleven!

- Okey bye, sa jag och sprang ut.

Jag tittade på klockan och såg att jag var fem minuter tidig men såg att Zayn redan stod där. Han hade en rödrutig skjorta och ett par ljusa jeans. Jag vet att jag hade sagt att jag inte ville ha någonting med dom här killarna att göra men man behöver inte vara otrevlig för det. Så jag gick fram till honom med ett leende och sa:

- Hi, how are you?

- I´m fine thanks. And you?

- I´m great! sa jag och blev överaskad av hur glad jag lät. So, why did you wanna meet me here?

- I was thinking that we mabye could hang out or something while we all is in London?

- Well okey, what do you wanna do? And what do you mean with "we all"? frågade jag honom.

- Me and the lads. We can go to my place and hang out with them?

- Okey sure, svarade jag och så började vi gå. Det var tystare från en början men allt eftersom vig gick blev det lättare och lättare att prata med honom. Han var väldigt rolig även fast man tror när man först träffar honom så verkar han stel och blyg. Men vi hade riktigt roligt tillsammans och skrattde åt mycket. Plötsligt stannde han framför en port, tröck in en kod och öppnade dörren. Han gjorde en gest att jag skulle gå in före honom. Vi gick in i hissen som tog oss upp till den sjunde våningen där vi gick av och vidare till en dörr. Det stod inget på dörren så det såg inte ut som om någon bodde där men jag hörde ljud innifrån lägenheten. Han öppnade dörren och vi gick in. Jag hörde skrik och rop från vardagsrummet.

- I´m home now! ropade Zayn och strax där efter kom en ljushårig kille springades.

- Did you by any candy for me?

- Haha no Niall. But look what I found. sa Zayn och pekade på mig. Nialls blick vändes mot mig och han ögon spärrades upp.

- Oh, you are the girl who hit Harry right? It was hilarious!! sa han och började gapskratta.

- Hahah, yeah that´s me. sa jag och log lite.

- Should we go in? frågade Zayn och började gå mot vardagsrummet. Jag och Niall följde efter och när vi kom in i vardagsrummet såg jag Harry och Louis sitta i varsin sackosäck och spela FIFA.

- Hey boys, look who I found! sa Zayn.

- Not now Zayn! I´m busy whit winnig over Harry here! svarade Louis med blicken fäst på TVn.

- I think you wanna see this, especially Harry, sa han tillbaka och bådas blickar vändes mot mig.

Harrys perspektiv

Jag vände mig om lite störd av att bli avbruten mitt i spelet. Och jag blev chockad över vad jag såg eller rättare sagt vem jag såg. Där stod Jennifer. Jag blinkade några gånger för att se om det verkligen var hon som stod där. Efter några sekunders tystnad sa Louis:

- Oh, it´s you! sa han och kollade på mig med ett flin innan han fortsatte. It was your boob I didn´t have time to sign.

Jag begravde mitt huvud i mina händer och ville bara sjunka genom marken. Måste han skämma ut mig så! Jag kollade upp och tittade hur Jennifer hade tagit det men hon såg inte ut att bli generad alls. 

- Yeah mabye you have time now? sa hon självsäkert och alla bröt ut i ett asgarv förutom Louis som såg helt chockad ut innan han också började skratta. 

- She is good, sa Louis och just då kom Liam in i vardagsrummet med en skål med popcorn och så fort Niall såg honom gick han fram till Liam och tog skålen ur hans händer. Sen gick han och satte sig i soffan och fortsatte skratta.

- What did I miss? frågade Liam med ett leende på läpparna.

- You just missed Louis Tomlinson be stunned! sa Zayn och fortsatte skratta. Då vände Liam blicken till Jennifer  och sa:

- You are the girl who hit Harry, right?

- Yeah everyone seems to know me from that, sa hon. 

Efter att tag hade alla lugnat ner sig och Niall hade nästan ätit upp hele popcorn skålen. Jennifer kollade lite osäkert på Zayn men dom gick sedan och satte på varsin sida om Niall. Jag reste mig upp och gick och satte mig bredvid henne. 

- So why are you in London? And how did you find Zayn? frågade jag henne.

- Well I´ve moved here yesterday to be an au pair with a family here in London. And I was at Milkshake city earlier today and I met Zayn there.

- And then I asked her to join us, fortsatte Zayn.

Vi fortsate prata ett tag och Jennifer verkade slappna av mer och mer. Hon kom bra överens med alla och skämtade ofta me Louis. Efter ett tag bestämde vi oss för att titta på en film. Liam gick fram och satte på en film. Självklart började Toy Story spelas.

Jennifers perspektiv

Liam Gick fram och satte på en film och jag blev gld när jag såg att Toy Story började spelas. Det är en av mina favoritfilmer.

- I love this movie, sa jag och Liam svarade:

- Me to! 

Jag känndes att jag började trivas mer och mer i deras sällskap och jag kännde att jag kunde slappna av med dom och vara mig själv. 

Jag vaknade med ett ryck och märkte att jag lutade mitt huvud mot harrys axel. Jag satte mig upp och såg att en ny film hade börjat.

- What time is it? frågade jag och gäspade.

- Half past ten, svarede Harry och log mot mig.

- Helvete! sa jag och ruase mot hallen. Jag hörde att någon gick efter mig men jag fortsatte knyta skorna. När jag reste mig upp och vände mig om såg jag Harry stå där.

- Are you leaving now?

- Yeah I need to be home by eleven, svarade jag.

- Okey, but can I get your number so we can meet some other time? sa han lite blygt och gav mig hans telefon.

- Sure, sa jag och knappade snabbt in mittnumer och gav tillbaka den till honom. See you around! sa jag och vände mig om och gick ut genom dörren. Dom var faktiskt snälla och roliga killar och inte som jag trodde dom skulle vara. Jag hade roligt och det skulle vara roligt att göra om det. Jag spreng ner för trapporna för jag orkade inte vänta på hissen och sedan ut genom porten. Det hade blivit med inte så farligt. Jag skyndade mig hem med ett leende på läpparna.

Harrys perspektiv

Hon gick snabbt ut genom dörren och jag hörde att hon sprang ner för trapporna. Efter ett tag gick jag in till killarna igen med ett leende på läpparna och satte mig i soffan.

- What did you do out there? frågade Louis och log.

- Grow up, sa jag och kastade en kudde på honom. Alla fortsatte titta på filmen men jag kunde inte koncentrera mig för jag hade mina tankar på annat. Hon hade sett så lugn ut när hon sov mot min axel. Jag hade inte vågat röra på mig ifall hon skulle vakna. Det var något speciellt med henne och jag kunde inte tänka på hennes leende. She got that one thing. 

gulliga personer
Postat av: EMMA

GRYMT JOBBAT TJEJER!!

2012-05-19 @ 12:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0