del 18 - something that could have been a strike

- We are glad that we found you because we want to ask you if you want to play bowling with us some day this week? frågade Liam.

- Well I´m cind off busy this week but on Friday mabye? I´m free then, svarade jag.

- That sounds great! We have to go now but I´ll text you with some more details? frågade Harry och jag nickade. Vi kramade om varandra och sa hejdå. Sedan gick vi hem. Gud vad jag kommer att skämma ut mig på fredag, jag kan ju inte bowla alls!
Dagarna hade rullat på och jag och Jacob gick super bra ihop. Jag gillade verkligen denna familj. Jag trivdes något helt otroligt bra här. Klockan var runt sex och Camille hade kommit hem så hon gav mig resten av dagen ledigt. Och just idag kände jag att jag vill använda denna tid till att åka longboard vilket jag inte hade gjort sedan jag kom till London. Trots camille's försök om att jag skulle ha långbyxor så jag inte förstörde mina ben ifall jag ramlade så gick jag utanför dörren endast klädd i ett par converse och en byxdress. Plötsligt när jag åkte hörde jag en enorm folkmassa börja skrika och springa emot mig. Jag kollade mig skräckslaget omkring och såg tillslut Harry springa fram till mig. Han hälsade på mig men pratade så otydligt så jag inte kunde avgöra vad han sa riktigt. Han var troligtvis mer rädd än jag. Han kollade menande på min longboard. Jag kastade upp den i handen och gav den till honom.

- don't get yourself killed. sa jag och flinade åt honom.

- promise! ropade han samtidigt som han försvann längre och längre bort.

Kvällen närmade sig och jag hade börjat bege mig hemåt. Chanserna att jag skulle få tillbaka longboarden idag var inte så stor. Jag gick till mitt rum som chockerande nog fortfarande var städat och fint. Jag kastade mig ned i sängen och tog upp min mobil. Min twitter var helt bombarderad med frågor som undrade om det var min longboard Harry hade tagit. Jag valde att inte svara precis som på alla andra frågor som handlade om Harry.
Min mobil började ringa mitt i allt mitt twitter-tittande. Det var ett nummer som inte var inlagd i min kontaktlista. 

- hej det är Jennifer.

- uhm, hello.. it's Harry.

- oh! haha well hi! i thought it was someone from sweden.. 

- haha yeah. Thank you so much for borrowing me your longboard today. the fans where really crazy.

- it's cool. when where you planning to give it back?

- tommorrow! because you where going with us too the bowling right?

Just det. Det hade jag helt glömt bort. Camille hade sagt att hon var ledig denna fredag så det borde gå antar jag..

- oh i totally forgot! but yeah sure, if you pay. svarade jag lite kaxigt.

- haha ofcourse. but i gotta go the lads want to play FIFA now, we're picking you up by 8 o'clock tommorrow.

- sure. see you then.
Sa jag och la sedan på. 


dagen efter

Jag brydde mig inte alls om att klä upp mig, eftersom de ändå bara var vanliga killar för mig, mina kompisar. Jag satte upp håret i en slarvig bulle och klädde på mig ett par shorts och en grå långärmad tröja. Sen gick jag ner till jacob som låg på en filt i golvet med ett gosedjur i handen. jag kittlade honom lite på magen innan jag gav honom en snabbt puss på pannan och gick vidare till köket där jag berättade till camille att jag skulle dra sen gick jag utanför dörren, jag behövde inte vänta länge innan en bil kom. Killarna öppnade dörren och alla log mig mig. Jag flinade lite åt hur roligt det såg ut sen hoppade jag in och satte mig bredvid Harry. Vi sa inte mycket åkturen men det var inte en pinsam tystnad utan en skön tystnad. Efter drygt 10 minuters åkande var vi framme vid bowlinghallen och hyrde en bana för två timmar. Eftersom det var fredag kväll och klockan var efter åtta så var det disco bowling, lamporna var dämpade och det lös istället i olika färger. Det var hög musik på och jag kände hur ett rus av lycka spred sig igenom mig. Jag älskade stämningen. Det påminde lite om hur det var i Sverige men det kändes bättre. Niall avbröt mig i mina tankar

- i'm soooo going to win this! strax efter det hakade Louis på.

- oh you wish niall! i'm the one who's going to win this. everyone know i rule on bowling.

- i actually had no idea. sa jag för att retas lite.

- well that's because you're new Jennifer! sa louis och log stort och stolt. Jag bara skrattade åt honom.

Det slutade med att vi istället delade in oss i grupper, Liam och niall, Zayn och Louis och jag och Harry. Louis gjorde ett retsamt skratt åt oss.

- You know Harry sucks on bowling huh? sa han och tittade på mig. 

- are you telling me he is going to ruin my chance to win?!

- HEY! utbrast Harry. jag bara skrattade åt dom.

Harry och  jag var de första som skulle köra.

- ladies first! sa harry och gjorde en gest mot banan.

- oh such a gentleman! sa jag och hoppade upp ur stolen. Jag tog upp bowlingklotet och gjorde mig redo för att skjuta. Jag böjde mig framåt för att precis skjuta iväg det när Niall utbrast högt för att överrösta musiken.

- POTATO. 

Jag hoppade till och lyckades köra klotet rakt ner i rännan. Jag satte händerna på höfterna och vände mig om mot Niall.

- Very funny. If it wasn't for you i would have got a strike! jag bitchblickade honom och gick och satte mig bredvid Harry.

- I guess I'm not the only one who suck. sa han och flinade. Jag smällde till honom på axeln och han började skratta ännu mera.
Well here you go! ska börja skriva på nästa nu så det kommer troligtvis ännu en del imorgon. 
men vi skulle vilja höra från er läsare. Går det för söligt fram? vill ni att det ska gå snabbare? haha vi är ju på kapitel 18 och ännu ingen kärlek alls typ.. haha så nu vill vi ha eran åsikt! xx Lisa

gulliga personer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0